Про компанію

Посвідчення учасника ІнАУ Компанія АТ "Харків Онлайн" була заснована в липні 1997 року у формі акціонерного товариства відкритого типу. Така форма власності була вибрана не випадково, передбачалося залучення капіталу фізичних та юридичних осіб для розвитку компанії шляхом продажу акцій. Серед акціонерів АТ "Харків Онлайн" є українські та іноземні підприємства, а також співробітники компанії, які своєю працею створювали компанію та сприяють її розвитку.

Основна діяльність АТ "Харків Онлайн" зосереджена на розвитку та обслуговуванні північно-східного сегмента Української комп'ютерної мережі установ науки та освіти (URAN), надання послуг Інтернет-провайдингу, надання послуг з підготовки та перепідготовки кадрів в області інформаційних технологій, розробці програмного забезпечення та інформаційному наповненню мережі Інтернет. Читати далі

Контакти

Адреса:

м. Харків, вул. Багалія (Фрунзе) 13

map

E-mail:

sales@kharkiv.net

Телефон:

+38 (057) 717-40-63

Факс:

+38 (057) 717-40-62

 Написати нам Карта прозїду

Посвідчення учасника ІнАУ Компанія АТ "Харків Онлайн" була заснована в липні 1997 року у формі акціонерного товариства відкритого типу.  Серед акціонерів АТ "Харків Онлайн" є українські та іноземні підприємства, а також співробітники компанії, які своєю працею створювали компанію та сприяють її розвитку.

Основна діяльність АТ "Харків Онлайн" зосереджена на розвитку та обслуговуванні північно-східного сегменту Української комп'ютерної мережі установ науки та освіти (URAN), надання Інтернету, надання послуг з підготовки та перепідготовки кадрів в області інформаційних технологій, розробці програмного забезпечення та інформаційному наповненню мережі.

З вересня 1997 року компанія надає послуги Інтернет-провайдингу та на сьогоднішній день є одним із провідних провайдеров в регіоні. АТ "Харків Онлайн" спеціалізується на підключенні корпоративних клієнтів для потреб невеликих компаній та для домашнього користування з подальшою технічною підтримкою та наданням повного спектру інформаційних послуг.

Прекрасно розуміючи, що сьогодні Інтернет є не просто інформаційною системою, а потужним інструментом управління бізнесом, ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення якісного доступу та надання користувачеві комплексних рішень на основі Інтернет-технологій, що дозволяє в режимі реального часу повністю змінити культуру ведення бізнесу.

Наявність каналів з високою пропускною здатністю, кваліфікованого персоналу та сучасного устаткування дозволяє надавати клієнтам АТ "Харків Онлайн" високу якість обслуговування.

У 1998 року в АТ "Харків Онлайн" створений Навчальний центр з підготовки та перепідготовки висококваліфікованих фахівців в області нових інформаційних технологій. Особливою популярністю користуються авторські курси: "Програмування на С і С ++", "Адміністрування UNIX- систем", "Комп'ютерні мережі", "Ремонт та обслуговування ПК" і багато інших. Є також курси для починаючих користувачів ПК та Інтернет. Навчальний Центр є учасником міжнародних та державних програм в галузі освіти. На сьогоднішній день в ньому пройшли навчання, підвищення кваліфікації та перекваліфікацію більше трьох тисяч чоловік.